4 Ekim 2015 Pazar

Eğer Nokia marka bir telefondan Samsung marka bir telefona geçiş yapmak üzereyseniz telefon rehbernizi bir kaç farklı şekilde transfer edebilirsiniz. Önce Nokia Suit ile rehberinizi yedekler sonra Samsung suit ile bu rehberi yükleyebililirsiniz. Ancak hem nokia suit kurulumu hemde samsung kies kurulumu size çok fazla zaman kaybettirir.

Nokia yedeğiniz için rehberinizdeki tüm telefon numaralarınızı bilgisayar ortamına aktarın. Aktarma işleminden sonra her kayıt için ayrı bir *.vcf dosyası oluşacaktır. Bu vcf dosyaları samsung telefonlar tarafından okunabilir ancak her biri için ayrı ayrı kabul prosedürü izlemek büyük rehberlerde ciddi zaman kaybına neden olacaktır.

Bilgisayar ortamınıza attığınız bu listeyi dos komut isteminde birleştirerek tek bir dosya halinde samsung telefonunuza aktarabilirsiniz.






Önce komut isteminde *.vcf dosyalarınızın bulunduğunu klasör gidin ve resimlerdeki gibi komutu uygulayarak tüm vcf dosyalarınızı tek bir vcf dosyasına çevirin. Bu andan itibaren bu vcf dosyanızı kies yada bluetooth ile samsung telefonunuza atabilirsiniz.

Post a Comment:

Fazlasını biliyorsan yorumlayabilirsin!!!